Publicado en:

Food and Bioproducts Processing (2014), 92(3), 328-333.

Investigadores:

Carmen Soto, Eduardo Caballero, Eduardo Pérez y María Elvira Zúñiga.

Publicado en:

Process Biochemistry (2014), 49(2), 258-264.

Investigadores:

Pedro Valencia, Marlene Pinto y Sergio Almonacid.

Publicado en:

Basic & clinical pharmacology & toxicology (2013), 114(5), 395-399.

Investigadores:

Ramón Sotomayor-Zárate,
Pablo Jara,
Patricio Araos,
Raúl Vinet,
Gabriel Quiroz,
Georgina M. Renard,
Pedro Espinosa,
Claudio Hurtado-Guzmán,
Pablo R. Moya,
Patricio Iturriaga-Vásquez,
Katia Gysling,
Miguel Reyes-Parada.

Publicado en:

Bioprocess and biosystems engineering (2013), 37(6), 1133-1140.

Investigadores:

Alvaro Díaz-Barrera,
Javiera Gutierrez,
Fabiola Martínez,
Claudia Altamirano.

Publicado en:

Innovative Food Science & Emerging Technologies (2013), 20, 198-207.

Investigadores:

Moreno, J., Simpson, R., Pizarro, N., Pavez, C., Dorvil, F., Petzold, G. y Bugueño, G.

Publicado en:

Electronic Journal of Biotechnology (2013), 16(3), 10-10.

Investigadores:

Claudia Altamirano,
Julio Berrios,
Mauricio Vergara,
Silvana Becerra.

Publicado en:

Innovative Food Science & Emerging Technologies, 4(1), 45-55.

Investigadores:

Zareifard, M. R.,
Ramaswamy, H. S.,
Trigui, M.,
Marcotte, M.

Publicado en:

Food and Bioproducts Processing (2014), 92(3), 328-333.

Investigadores:

Carmen Soto,
Eduardo Caballero,
Eduardo Pérez,
María Elvira Zúñiga

Publicado en:

In Processing and impact on active components in food (2014) (pp. 447-454).

Investigadores:

Sergio Almonacid,
Joselyn Bustamante,
Ricardo Simpson,
Marlene Pinto

Centro Cientifico tecnológico en Alimentos_

Av. Universidad 330, Placilla, sector Curauma Valparaíso – Chile

+56 32 2274460

comunicaciones@creas.cl

Socios Fundadores_

Todos los derechos reservados CREAS 2025
Website desarrrollada por Tripulante 2025