Electronic Journal of Biotechnology
Carmen Soto-Maldonado, Benjamín Fernández-Araya, Vicente Saavedra-Sánchez, Julissa Santis-Bernal, Lisette Alcaíno-Fuentes, Alejandra Arancibia-Díaz, María Elvira Zúñiga-Hansen
Journal of Food Science and Technology
Carmen Soto, Jacqueline Concha y María Elvira Zúñiga
Toxicology in Vitro, 68, 104947.
Carolina Campos, B. Riquelme, Mauricio Vergara, Claudia Altamirano, María Fernanda Cavieres.
Food Chemistry, 311, 125929.
Tuyen Truong, Deepa Dahal, Paulina Urrutia, Lorena Alvarez, Sergio Almonacid y Bhesh Bhandari.
Proceedings of the Nutrition Society (2018), 77 (OCE3), E111.
L.K. Pourshahidi, E. Caballero, A. Osses, B.W. Hyland, N.G. Ternan y C.I.R. Gill.
Processes 2020, 8(6), 715
Diana Noriega, Carmen Soto, Cristian Torres, Lorenzo Pastrana, Caroline Weinstein y María Elvira Zúñiga.
European Journal of Nutrition (2020)
L. Kirsty Pourshahidi, Eduardo Caballero, Alejandro Osses, Barry W. Hyland, Nigel G. Ternan y Chris I. R. Gill.
Food Research International, 133, 109163.
Andrés Córdova, Carolina Astudillo, René Ruby,Pedro Valencia y Carmen Soto.
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology, 47, 299–309
Pablo Fuentealba, Yesenia Latorre, Ernesto González, Irene Martínez, Carmen Soto y Claudia Altamirano.
Data in Brief, 31, 105986.
Carmen Soto, María Elvira Zúñiga y Araceli Olivares.
Food and Bioproducts Processing, 120, 33-40.
Claudia González, Ricardo Simpson, Oscar Vega, Valeria del Campo, Marlene Pinto, Lida Fuentesc, Helena Nuñez, Ashley K.Young y Cristian Ramírez.
ournal of Food Engineering, 275, 109839.
Ricardo Simpson, Diego Jiménez, Sergio Almonacid, Helena Nuñez, Marlene Pinto, Cristian Ramírez, Oscar Vega, Lida Fuentes y Alejandro Angulo.
Antibiotics 2020, 9(8), 444.
Jitka Viktorová, Rohitesh Kumar, Katerina Rehorová, Lan Hoang, Tomas Ruml, Carlos R. Figueroa, Mónika Valdenegro y Lida Fuentes.
Journal of Food Processing Engineering, 43(2), e13304.
Yossebann Hernández, Cristian Ramírez, Jorge Moreno, Helena Núñez, Oscar Vega, Sergio Almonacid, Marlene Pinto, Lida Fuentes y Ricardo Simpson.
Frontiers in Plant Science, 11, 538.
Paz E. Zuñiga, Yasna Castañeda, Oscar Arrey-Salas, Lida Fuentes, Felipe Aburto y Carlos R. Figueroa.
Food Chemistry, 288, 102-107.
Erick Araya, Paulina Urrutia, Oscar Romero, Andrés Illanes, Lorena Wilson.
Av. Universidad 330, Placilla, sector Curauma
Valparaíso – Chile
+56 32 2274460
comunicaciones@creas.cl