Publicado en:

American Journal of Enology and Viticulture, 68(3), 386-389.

Investigadores:

Pedro Valencia, Karen Espinoza, Cristian Ramirez, Wendy Franco y Alejandra Urtubia.

Publicado en:

Food and Bioproducts Processing, 94, 555-560.

Investigadores:

Katherine Ahumada, Paulina Urrutia, Andrés Illanes y Lorena Wilson.

Publicado en:

Beneficial microbes, 7(3), 431-441.

Investigadores:

Zárate, G., Palacios, J. M., Villena, J. y María Elvira Zúñiga-Hansen.

Publicado en:

Journal of Food Engineering, 198, 81-90.

Investigadores:

Jorge Saavedra, Andrés Córdova, Rosa Navarro, Paulo Díaz-Calderón, Claudia Fuentealba, Carolina Astudillo-Castro, Lea Toledo, Javier Enrione y Lena Galvez.

Publicado en:

Journal of Bioremediation & Biodegradation, 7(349), 2.

Investigadores:

Delphine Vromman, Bérengère Paternostre, Margarita Briceño, Carolina Teixeira-Cardoso, Alejandra Flores-Bavestrello, Nicolas Vanhecke, Mahendra Kumar, Juan-Pablo Martínez y Stanley Lutts.

Publicado en:

Open Access Scientific Reports, 2(2), 1-7.

Investigadores:

Valdenegro, M., Almonacid, S., Henríquez, C., Lutz, M., Fuentes, L., & Simpson, R. (2013).

Publicado en:
Investigadores:

Martinez, J. L., Vinet, R., Laurido, C., Jaimes, L., Vargas-Rueda, S., Rovirosa, J. y  San-Martin, A.

Publicado en:

Journal of plant physiology, 210, 24-37.

Investigadores:

Emna Gharbiac, Juan-Pablo Martínez, Hela Benahmed, Gilles Lepoint, Brigitte Vanpee, Muriel Quinet y Stanley Lutts.

Publicado en:

Electronic Journal of Biotechnology, 16(4), 8-8.

Investigadores:

Carmen Soto

Publicado en:

PloS one, 9(9), e107749.

Investigadores:

Eduardo Caballero, Carmen Soto, Araceli Olivares, Claudia Altamirano.

Publicado en:
Investigadores:

Martinez, J. L., Vinet, R., Laurido, C., Jaimes, L., Vargas-Rueda, S., Rovirosa, J. y  San-Martin, A.

Publicado en:

Food and Bioproducts Processing, 102, 20-30.

Investigadores:

Rosa Navarro-Lisboa, Camila Herrera, Rommy N. Zúñiga, Javier Enrione, Fanny Guzmán, Silvia Matiacevich y Carolina Astudillo-Castro.

Publicado en:

Beneficial microbes, 7(3), 431-441.

Investigadores:

Zárate, G., Palacios, J. M., Villena, J. y María Elvira Zúñiga-Hansen.

Publicado en:

Frontiers of Chemical Science and Engineering, 7(4), 482-489.

Investigadores:

Jacqueline Concha, Caroline Weinstein y María Elvira Zúñiga.

Publicado en:

Chemical Engineering Research and Design, 117, 488-499.

Investigadores:

Andrés Córdova, Carolina Astudillo, Luciana Santibañez, Alfredo Cassano, René Ruby-Figueroa y Andrés Illanes.

Publicado en:

Bioresource technology, 223, 105-114.

Investigadores:

Pablo Fuentealba, Camila Aros, Yesenia Latorre, Irene Martínez, Sergio Marshall, Pau Ferrer, Joan Albiol y Claudia Altamirano.

Centro Cientifico tecnológico en Alimentos_

Av. Universidad 330, Placilla, sector Curauma Valparaíso – Chile

+56 32 2274460

comunicaciones@creas.cl

Socios Fundadores_

Todos los derechos reservados CREAS 2025
Website desarrrollada por Tripulante 2025