Food Chemistry, 311, 125929. (2020)
Tuyen Truong, Deepa Dahal, Paulina Urrutia, Lorena Alvarez, Sergio Almonacid y Bhesh Bhandari.
Processes 2020, 8(6), 715 (2020)
Diana Noriega, Carmen Soto, Cristian Torres, Lorenzo Pastrana, Caroline Weinstein y María Elvira Zúñiga.
European Journal of Nutrition (2020)
L. Kirsty Pourshahidi, Eduardo Caballero, Alejandro Osses, Barry W. Hyland, Nigel G. Ternan y Chris I. R. Gill.
Food Research International, 133, 109163. (2020)
Andrés Córdova, Carolina Astudillo, René Ruby,Pedro Valencia y Carmen Soto.
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology, 47, 299–309 (2020)
Pablo Fuentealba, Yesenia Latorre, Ernesto González, Irene Martínez, Carmen Soto y Claudia Altamirano.
Food and Bioproducts Processing, 120, 33-40. (2020)
Claudia González, Ricardo Simpson, Oscar Vega, Valeria del Campo, Marlene Pinto, Lida Fuentesc, Helena Nuñez, Ashley K.Young y Cristian Ramírez.
ournal of Food Engineering, 275, 109839. (2020)
Ricardo Simpson, Diego Jiménez, Sergio Almonacid, Helena Nuñez, Marlene Pinto, Cristian Ramírez, Oscar Vega, Lida Fuentes y Alejandro Angulo.
Antibiotics 2020, 9(8), 444. (2020)
Jitka Viktorová, Rohitesh Kumar, Katerina Rehorová, Lan Hoang, Tomas Ruml, Carlos R. Figueroa, Mónika Valdenegro y Lida Fuentes.
Frontiers in Plant Science, 11, 538. (2020)
Paz E. Zuñiga, Yasna Castañeda, Oscar Arrey-Salas, Lida Fuentes, Felipe Aburto y Carlos R. Figueroa.
Electronic Journal of Biotechnology (2019), 42, 42-48
Araceli Olivares, Carmen Soto, Eduardo Caballero, Claudia Altamirano.
Journal of Food Process Engineering, 43(2), e13304
Yossebann Hernández, Cristian Ramírez, Jorge Moreno, Helena Núñez, Oscar Vega, Sergio Almonacid, Marlene Pinto, Lida Fuentes, Ricardo Simpson.
In Horticulturae, 5(2), 45.
Lida Fuentes, Carlos R. Figueroa, Mónika Valdenegro.
Food Chemistry, 288, 102-107. (2019)
Erick Araya, Paulina Urrutia, Oscar Romero, Andrés Illanes, Lorena Wilson.
Electric Journal of Biotechnology, 39, 1-7.
Carmen Soto, Mauricio Vergara, John Jara, Eduardo Caballero, Andrea Müller, María Elvira Zúñiga y Claudia Altamirano.
In Foods, 8(8), 289.
Lida Fuentes, Carlos R. Figueroa, Mónica Valdenegro y Raúl Vinet.
Scientia Horticulturae, 254, 26-34.
Dante Travisany, Aníbal Ayala, Alex Di Genova, Liliam Monsalve, Maricarmen Bernales, Juan Pablo Martínez, Mauricio González, Bruno Defilippi, Sam Cherian, Alejandro Maass y Lida Fuentes.
Av. Universidad 330, Placilla, sector Curauma
Valparaíso – Chile
+56 32 2274460
comunicaciones@creas.cl