Publicado en:

Food and Bioproducts Processing, 120, 33-40.

Investigadores:

Claudia González, Ricardo Simpson, Oscar Vega, Valeria del Campo, Marlene Pinto, Lida Fuentesc, Helena Nuñez, Ashley K.Young y Cristian Ramírez.

Publicado en:

ournal of Food Engineering, 275, 109839.

Investigadores:

Ricardo Simpson, Diego Jiménez, Sergio Almonacid, Helena Nuñez, Marlene Pinto, Cristian Ramírez, Oscar Vega, Lida Fuentes y Alejandro Angulo.

Publicado en:

Antibiotics 2020, 9(8), 444.

Investigadores:

Jitka Viktorová, Rohitesh Kumar, Katerina Rehorová, Lan Hoang, Tomas Ruml, Carlos R. Figueroa, Mónika Valdenegro y Lida Fuentes.

Publicado en:

Journal of Food Processing Engineering, 43(2), e13304.

Investigadores:

Yossebann Hernández, Cristian Ramírez, Jorge Moreno, Helena Núñez, Oscar Vega, Sergio Almonacid, Marlene Pinto, Lida Fuentes y Ricardo Simpson.

Publicado en:

Frontiers in Plant Science, 11, 538.

Investigadores:

Paz E. Zuñiga, Yasna Castañeda, Oscar Arrey-Salas, Lida Fuentes, Felipe Aburto y Carlos R. Figueroa.

Publicado en:

Food Chemistry, 288, 102-107.

Investigadores:

Erick Araya, Paulina Urrutia, Oscar Romero, Andrés Illanes, Lorena Wilson.

Publicado en:

Electric Journal of Biotechnology, 39, 1-7.

Investigadores:

Carmen Soto, Mauricio Vergara, John Jara, Eduardo Caballero, Andrea Müller, María Elvira Zúñiga y Claudia Altamirano.

Publicado en:

In Foods, 8(8), 289.

Investigadores:

Lida Fuentes, Carlos R. Figueroa, Mónica Valdenegro y Raúl Vinet.

Publicado en:

In VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits – Ethical and Technological Issues 1194

Investigadores:

M. Schele, C. Huidobro, L. Monsalve, R. Simpson, L. Fuentes, M. Valdenegro.

Publicado en:

Animals 2019, 9(9), 623

Investigadores:

Marcela Knox, Raúl Vinet, Lida Fuentes, Bernardo Morales, José L. Martínez.

Publicado en:

Data in Brief, 25, 104081.

Investigadores:

Eduardo Caballero, Carmen Soto y John Jara.

Publicado en:

LWT – Food Science and Technology, 92, 569-575.

Investigadores:

Carmen Soto, Jaqueline Concha, Gabriela Cáceres y Paulina Meneses.

Publicado en:

Data in Brief, 21, 1521-1525.

Investigadores:

Liliam Monsalve, Aníbal Ayala, Maricarmen Bernales, Mónika Valdenegro, Bruno Defilippi, Mauricio González, Sam Cherian, Lida Fuentes.

Publicado en:

Journal of Food Process Engineering, 43(2), e13304

Investigadores:

Yossebann Hernández, Cristian Ramírez, Jorge Moreno, Helena Núñez, Oscar Vega, Sergio Almonacid, Marlene Pinto, Lida Fuentes, Ricardo Simpson.

Publicado en:

In Horticulturae, 5(2), 45.

Investigadores:

Lida Fuentes, Carlos R. Figueroa, Mónika Valdenegro.

Publicado en:

International Journal of Biological Macromolecules, 116, 182-193.

Investigadores:

Paulina Urrutia, Claudia Bernal, Lorena Wilson y Andrés Illanes.

Centro Cientifico tecnológico en Alimentos_

Av. Universidad 330, Placilla, sector Curauma Valparaíso – Chile

+56 32 2274460

comunicaciones@creas.cl

Socios Fundadores_

Todos los derechos reservados CREAS 2025
Website desarrrollada por Tripulante 2025