Bioprocess and biosystems engineering, 37(6), 1133-1140.
Alvaro Díaz-Barrera,
Javiera Gutierrez,
Fabiola Martínez,
Claudia Altamirano.
Electronic Journal of Biotechnology, 16(3), 10-10.
Claudia Altamirano,
Julio Berrios,
Mauricio Vergara,
Silvana Becerra.
Basic & clinical pharmacology & toxicology, 114(5), 395-399.
Ramón Sotomayor-Zárate,
Pablo Jara,
Patricio Araos,
Raúl Vinet,
Gabriel Quiroz,
Georgina M. Renard,
Pedro Espinosa,
Claudio Hurtado-Guzmán,
Pablo R. Moya,
Patricio Iturriaga-Vásquez,
Katia Gysling,
Miguel Reyes-Parada.
PloS one, 9(4), e93865.
Mauricio Vergara,
Silvana Becerra,
Julio Berrios,
Nelson Osses,
Juan Reyes,
María Rodríguez-Moyá,
Ramón González,
Claudia Altamirano.
LWT-Food Science and Technology, 58(1), 109-115.
Osorio, J., Monjes, J., Pinto, M., Ramírez, C., Simpson, R. y Vega, O.
Innovative Food Science & Emerging Technologies, 4(1), 45-55.
Zareifard, M. R.,
Ramaswamy, H. S.,
Trigui, M.,
Marcotte, M.
Food chemistry, 173, 784-789.
Roberto Vega,
María Elvira Zúñiga-Hansen
Food chemistry, 171, 62-69.
J.R. Vergara-Salinas,
Mauricio Vergara,
Claudia Altamirano,
Álvaro González,
J.R. Pérez-Correa
Boletín Latinoamericano y del Caribe de Plantas Medicinales y Aromáticas, 13(3).
Raúl Vinet,
Patricio Araos,
Juan Carlos Gentina,
Marcela Knox,
Leda Guzmán
Cell biology international, 38(9), 1023-1031.
Raúl Vinet,
Magdalena P. Cortés,
Rocío Álvarez,
Marco Delpiano
In Processing and impact on active components in food (pp. 447-454).
Sergio Almonacid,
Joselyn Bustamante,
Ricardo Simpson,
Marlene Pinto
Food and Bioproducts Processing, 92(3), 328-333.
Carmen Soto,
Eduardo Caballero,
Eduardo Pérez,
María Elvira Zúñiga
PloS one, 9(9), e107749.
Eduardo Caballero,
Carmen Soto,
Araceli Olivares,
Claudia Altamirano
Journal of plant physiology, 179, 100-105.
Lida Fuentes,
Liliam Monsalve,
Luis Morales-Quintana,
Mónika Valdenegro,
Juan-Pablo Martínez,
Bruno G. Defilippi,
Mauricio González-Agüero
Food Hydrocolloids, 44, 328-332.
Cristian Ramírez,
Camila Millon,
Helena Nuñez,
Marlene Pinto,
Pedro Valencia,
Cristian Acevedo,
Ricardo Simpson
Process Biochemistry, 50(4), 589-597.
Pedro Valencia,
Karen Espinoza,
Andrés Ceballos,
Marlene Pinto
Sergio Almonacid
Av. Universidad 330, Placilla, sector Curauma
Valparaíso – Chile
+56 32 2274460
comunicaciones@creas.cl